77 Lubricants - Smörjmedel av hög kvalitet

 

77 Lubricants är ett av de största oberoende smörjoljemärkena i Europa. 77 Lubricants producerar och säljer ett omfattande urval av högkvalitativa smörjmedel som används till olika applikationer på bred front. Produkterna utvecklas och produceras av specialister som kan välja mellan ett brett utbud av basoljor och tillsatser, och ser till att de sätter ihop smörjmedel som uppfyller de senaste standarderna från Original Equipment Manufacturers (OEM) och Internationella standardiseringskrav. 

Produkterna från 77 Smörjmedel tillverkas i en av Nederländernas största och mest avancerade smörjmedelsanläggningar. Denna anläggning, med en årlig produktionskapacitet på 130.000 ton färdiga smörjmedel, har en oljelagringskapacitet på 17 miljoner liter, mer än 60 tankar för lagring av färdiga produkter och flera lager för lagring av förpackade produkter.

Den ISO 9001-certifierade anläggningen har ett fullt utrustat laboratorium till sitt förfogande, vilket garanterar 100 procent produktöverensstämmelse. Det erbjuder också ett oljeanalysprogram.
77 Smörjmedel är ett stolt internationellt varumärke som erbjuder ett sofistikerat produktsortiment av högsta kvalitet som finns i Europa. Detta kombineras med utmärkt service från säljpersonalen och det tekniska teamet, som sätter produkterna på marknaden.

Alla produkter säljs av lokala distributörer och stöds av 77 Lubricants för att se till att de erbjuder bästa möjliga service till slutanvändarna.
Engagemang och personligt stöd till deras partners och kunder är invävt i deras DNA.

Besök vår butik så hittar du säkert rätt 77 lubricants produkt till din bil.