AC Delco - Ditt första val när det gäller reservdelar till amerikanska bilar

 

Historia

AC Delco har varit i framkant när det gäller fordonsinnovation sedan GM grundades 1908, men en stark start inom motorfordon räckte inte. De har även hjälpt en kvinna att flyga runt jorden och en man korsa månens yta. Men deras historia är inte hälften så lovande som deras framtid eftersom de fortsätter att växa och utvecklas, med GM Genuine Parts vid sin sida. Från tillverkningen till mållinjen fortsätter AC Delco’s teknologiska innovation och förbättring att utvecklas, med GM Original Equipment som deras grund.

AC Delco strävar efter att förändra branschen genom att växa sig starkare tillsammans med GM Genuine Parts. Tillsammans kan de erbjuda ett omfattande produktutbud av hög kvalitet designade specifikt för ditt fordon. Produkterna från AC Delco är organiserade för kundernas specifika behov och användning och bygger på grunden av GM Original Equipment (OE).

GM-originaldelar och AC Delco originalutrustning är originaldelar som monteras under produktionen av General Motors fordon. Om du kör en Chevrolet-, Buick-, GMC-, Cadillac- eller till och med de flesta icke-GM-fordon har AC Delco delarna för dina specifika behov.

Varför delar från AC Delco?

Som en global ledare inom reservdelar för fordon och relaterade tjänster kommer de alltid ha kunden som primärt fokus. Genom att upprätthålla harmoni med aktuell fordonsteknik samtidigt som de säkerställer bredden, djupet och kvaliteten i deras mångfaldiga portfölj. GM Genuine Parts och AC Delco är de verkliga General Motors OE-varumärkena som är globalt erkända för deras engagemang och kvalitet. AC Delco strävar efter att vara ditt första val när det kommer till reservdelar till din bil från GM eller andra amerikanska tillverkare.

Vi på Hansen Racing är stolta över att kunna erbjuda dig ett stort utbud av AC Delco-produkter.
Vi har de flesta varorna hemma på hyllan, därför har vi väldigt snabba leveranstider.