Blueprint Engines - En högpresterande crate-motor åt gången

 

BluePrint Engines® startades för 30 år sedan i ett litet garage i centrala Nebraska. Det som började som en passion för hastighet förvandlades till en hobby, sedan ett jobb och slutligen en karriär.

BluePrint Engines grundare, Norris Marshall, byggde en motor åt gången för sina vänner och grannar, och bit för bit växte hans affär och rykte. Drag-racers, track-racers och street rodders fick alla några av de första motorerna som producerats av BluePrint Engines.

De flesta av oss kan relatera till vad som hände sen. Det var lättare att sälja motorer till vardagsbilar eftersom fler människor hade barn, lån och ett behov av ekonomisk säkerhet, vilket deras förändrade sätt att shoppa.

Detta drev Norris in i “mainstream-marknaden” och hans framgång i denna marknad blev legendarisk.

Idag har BluePrint Engines producerat mer än 300 000 motorer för bilar och lätta lastbilar. De har en enormt duktig personal av kvalificerade tekniker som har en passion för prestanda - både på jobbet och på gatan.

Upplev BluePrint Engines Crate-motorer

BluePrint Engines betyder roliga och pålitliga hästkrafter som du kan köra med varje dag.

Deras långa erfarenhet av att bygga motorer, innebär att BluePrint är ett av de bästa valen för din Crate-motor. Du vill ha motorn och effekten från ett stabilt och ansett företag som gör jobbet ordentligt och står för sin prestation.

Under BluePrints historia har de fortsatt att bygga högpresterande crate-motorer och har alltid försökt att ge köparen exakt vad de ville ha. Det är ett annat kännetecken för BluePrint-motorer - de bygger motorer för alla behov och budgetar.

De flesta av våra kunder lägger ned väldigt mycket tid på bilen. Spendera lite mer tid när du letar efter en motor så kommer du märka skillnaden på BluePrint Engines-motorer.

Hitta rätt crate-motor från BluePrint Engines till ditt projekt direkt i vår webbshop.