Cardone - Vi bygger det bättre

 

Cardone är ledande när det gäller eftermarknadsdelar inom fordonsindustrin, tack vare oöverträffad teknik och innovation. I fem årtionden har de byggt bildelar som uppfyller eller överskrider originaldesignen, till en bråkdel av kostnaden. 

Som tillverkare av eftermarknadsdelar håller Cardone sig till en högre kvalitetsstandard. Det räcker inte bara att veta hur man gör en del - de måste även veta hur man diagnostiserar ett problem, hitta lösningen och säkerställer utmärkta resultat. Och den förmågan kommer bara från ett drivet team av beprövade experter.

Cardone vet varför delar går sönder. Efter nästan 50 år med ombyggnad, återutveckling och ombildning av slitna delar har de sett nästan allt som kan gå fel under huven. Med denna erfarenhet kan deras ingenjörer förutse och förhindra många av de vanligaste felen. Cardone gör mer än bara bygga om - De bygger det bättre.

Sedan 1970 har CARDONE fixat vad som misslyckas i bilindustrin. Deras framgång har drivits av deras engagemang för att bygga bättre delar - och bättre samarbeten.

Experter på eftermarknadsdelar 

Cardone är mer än bara en bildelstillverkare: de omprövar och tillverkar delar för att överträffa original-standarder när det kommer till tillförlitlighet. Detta betyder inte bara att åtgärda det som är fel, utan även att analysera varje del av den ursprungliga designen och förbättra delarna för att skapa en mer pålitlig och kostnadseffektiv produkt. Cardone gynnar inte bara förarna med deras bättre bildelar. Deras mer hållbara synsätt på innovation med mindre slösande av resurser, gynnar också världen runt oss.

Cardones affärspartnerskap är byggda på förtroende - förtroende för att de kommer att vara banbrytande på innovativa produkter, leverera order i tid, ge enastående support och alltid arbeta med integritet.

 

Hansen Racing är en stolt återförsäljare av Cardone produkter och du hittar samtliga produkter i vår webbshop.