Comp Cams - För dig som inte nöjer dig inte med 2:a plats

 

COMP Cams® Historia

I över 35 år har COMP Cams® arbetat mot sin vision: att producera bästa möjliga produkter, ge kunderna överlägsen service och att leda branschen inom teknisk utveckling. Medan COMP Performance Group ™ har vuxit till flera företag och hundratals anställda, behåller de fortfarande tävlingsinstinkten. Deras mål att vara det allra bästa inom sin bransch, har positionerat COMP Cams® som den absoluta ledaren inom kamaxelkomponenter. Att välja en kamaxel och ventilstyrningsprodukter är inte som att köpa ett oljefilter. Allt i din ventilstyrning är en del av ett komplext system som måste fungera i kombination.

Prestanda

COMP Cams® har aldrig glömt att prestanda definieras av resultat - både på banan och på gatan. De tillbringar tusentals timmar med att arbeta med individer, team och företag för att säkerställa att deras produkter ger överlägsen prestanda och tillförlitlighet. Oavsett om de arbetar med ett Pro Stock- eller Sprint Cup-team, eller lägger tusentals mil av tester på en av deras pro touring- eller street / strip-komponenter, testar de sina produkter på samma platser som du gör. Det är därför vi vet att alla COMP Cams®-produkter kommer att prestera enligt de högsta standarderna.

Teknologi

COMP Cams® drivs av teknik. De använder några av branschens bäst utbildade ingenjörspersonal och världens mest sofistikerade tillverkningsprocesser och testutrustning. Och på grund av deras breda tillämpningsområde kommer den teknik som utvecklats för de högsta nivåerna av NASCAR och NHRA också att inspirera deras produkter för din gatumaskin. 

Resultat

COMP Cams® konkurrenskraftiga tävlingsinstinkt, överlägsna utveckling och avancerade teknik har hjälpt dem att producera fler mästare än någon annan kamaxeltillverkare. De arbetar med de bästa lagen inom dragracing, road race och off-road racing. Oavsett om du är på jakt efter hästkrafter, tillförlitlighet eller lägre bränsleförbrukning har COMP Cams® de produkter du behöver.

Du hittar samtliga av våra Comp Cams produkter i vår webbshop.