Energy Suspension - Bättre prestanda sedan 1983

 

I över 30 år har Energy Suspensionen varit världens ledande tillverkare av polyuretanprodukter för fjädringskomponenter. Deras hängivenhet för tillverkning och utveckling av överlägsna produkter har etablerat Energy Suspension som det mest efterfrågade namnet inom polyuretankomponenter med hög prestanda i bilvärlden. Energy suspension har tilldelats 10 amerikanska patent, vilket är ett bevis på att deras innovativa mönster har satt ouppnåeliga industristandarder. 

Den komplexa och mångsidiga karaktären av Energys egenutvecklade Hyper-Flex®-material kräver ständig uppmärksamhet för att utveckla optimala polyuretanformler. Denna hängivenhet har producerat kvalitetskomponenter som deras kunder fortsätter att efterfråga och Energy Suspension fortsätter att tillhandahålla problemlösande produkter för de mest populära fordonen på marknaden. Det tillsammans med deras produktgaranti gör att Energy Suspension bör vara bland dina första val när du ska handla fjädringskomponenter i polyuretan.

 

Varför Hyper-Flex® polyuretan?

Mjuka eller slitna O.E.M-gummibussningar och fästen kan orsaka dålig väghållning och felaktig chassiinställning, vilket resulterar sämre kontakt med vägen. 

Energy Suspension Hyper-Flex®-material är resultatet av år av erfarenhet av att arbeta med och formulera polyuretanmaterial som är perfekterade för att överträffa gummi. Noggrant urval av materialets fasthet eller durometer används specifikt för varje fordons upphängning och chassi, för att säkerställa en förbättrad fordonskontroll utan att äventyra körkvaliteten. Energy Suspension kallar det: Hyper-performance

De viktigaste anledningarna till att använda Energy Suspensions Hyper-Flex®-komponenter:

•  Prestanda
•  Hållbarhet
•  Värde

 Energy's Hyper-Flex® är överlägsna polyuretanprodukter som har visat sig vara överlägsna i de mest krävande förhållanden på tävlingsbanan, gatkörning och Off-road. Hyper-Flex®-komponenter slits eller försämras inte från exponering av kemikalier som oljor och kylvätskor och tål atmosfäriska förhållanden som UV-exponering och föroreningar. Att Energy’s Hyper-Flex®-komponenter är extremt motståndskraftiga mot dessa element är ett stort värde. Utöver det faktum att komponenterna håller fem gånger längre än motsvarande gummikomponent, är det en kostnadseffektiv prestandaförbättring för din bil eller lastbil. Oavsett om du har en gammal eller ny bil med framhjulsdrift, bakhjulsdrift eller 4WD kommer ditt fordon att uppnå en helt ny prestandanivå. Det är detta som har gjort Energy Suspension det mest efterfrågade namnet i prestanda polyuretankomponenter.

“Energy Suspension är stolta över att kunna erbjuda våra kunder de bästa polyuretankomponenterna som finns på marknaden idag. Vår policy att tillverka produkterna internt från de första FoU-stadierna till kemiska formulering, gjutning och slutpaketering, gör det möjligt för oss att kontrollera alla aspekter av tillverkningsprocessen.

Denna möjlighet producerar en äkta amerikansktillverkad produkt och ger våra kunder absolut förtroende för namnet på Energy Suspension. Vi lovar att fortsätta vara nummer ett i kvalitet, produktubud och kundservice eftersom våra kunder är nummer ett med oss. Detta är vårt engagemang för excellens. Så från mig själv och teamet på Energy Suspension, Tack för ert stöd.” - Don Bunker, VD Energy Suspension

 

Du hittar rätt Energy Suspension-produkt till din bil direkt i vår webbshop, redo att skickas samma dag som du lägger din beställning.