Gulf Oljor - Högkvalitetsmotorolja till klassiska bilar.

 

Gulf är experter på att utveckla smörjmedel av hög kvalitet till fordon, utrustning och maskiner. Gulf Oil erbjuder fem olika typer av smörjmedel: Fleet and Commercial; Industriell; Jordbruk, fordon; och marin.

Var och en av deras produkter är marknadsledande när det gäller prestanda, teknik och kompabilitet med de senaste förordningarna.

Godkänd av ledande tillverkare av originalutrustning

Gulf arbetar nära ett antal tillverkare av originaldelar (OEM), som hjälper dem att utveckla nya produkter och få ut dem till marknaden. Tack vare ett flexibelt tillvägagångssätt, ser Gulf till att slutanvändarna får autentiska och överlägsna produkter,
samt att OEM-tillverkare får nå en så bred publik som möjligt, tack vare deras distributionsnätverk.

Gulf har utvecklat ett brett utbud av smörjmedel för bilar, lätt nyttofordon, motorcyklar och små båtar. Blandat med deras avancerade additivteknologier är varje produkt designad för att förbättra prestanda, tillförlitlighet och livslängden av ditt fordon.

De har nyligen uppdaterat Gulf Formula-familjen med högpresterande, syntetiska oljor för att uppfylla de senaste specifikationerna. Sortimentet kommer med godkännanden från ett antal OEM-nycklar, inklusive Mercedes Benz.

Hansen Racing lagerför den högteknologiska Gulf Classic serien, med motorolja och smörjmedel specialutvecklade för klassiska bilar.

Gulf Classic är en serie produkter designade för att tillgodose behoven hos klassiska bilar.
Uppbyggda av noggrant utvalda basoljor och råvaror av bästa tänkbara kvalitet och framställda enligt den senaste normen av modern raffinaderiteknik.
Produkterna är formulerade för att skydda och smörja äldre motorer och för att säkerställa att ditt värdefulla fordon fortsätter att rulla som det
skall. Vi erbjuder bland annat Gulf Classic 30, Gulf Classic 50 och Gulf Classic 20W-50, som täcker majoriteten av klassiska bilar runt om i världen.

De helsyntetiska motoroljorna är baserade på syntetiska basoljor av speciell estertyp som tillsammansmed avancerade friktionsmodifierande tillsatser ger maximalt skydd för högpresterande racingmotorer under höga belastningar,
varvtal och temperaturer. Minskar intern friktion för undvikande av energiförluster och överhettning.
Motstår även överhettning och nedbrytning p.g.a. höga omgivande temperaturer samt bränsleutspädning av motoroljan.

Helsyntetiska transmissionsoljor för användning i både växellådor och hypoidslutväxlar i tävlingsfordon.
Oljorna är uppbyggda av syntetiska estrar, basoljor och skjuvningsstabila tillsatser. Motstår de höga belastningar, temperaturer och stötar/shockkrafter som förekommer i tävlingssammanhang.

Glykolbaserade bromsvätskor som har exceptionellt hög kokpunkt, upp till 325°C, bibehåller bromssystemets fulla prestanda även under extrema förhållanden. DOT4 specifikation. Får inte blandas med mineral- eller silikonbaserade
bromsvätskor.

Hansen Racing lagerför ett väldigt stort utbud av Gulf-oljor, redo att skickas till dig samma dag som du lägger din beställning.