Magnaflow - Kvalitet. Effekt. Ljud.

 

Dessa ord är inte bara en MagnaFlow-slogan, det är filosofin som driver hela företaget till att utveckla högkvalitativa produkter med effekten och ljudet du letar efter.

MagnaFlow grundades som en naturlig förlängning av Car Sound Exhaust, moderbolaget till MagnaFlow. Car Sound Exhaust är specialiserade på katalysator- och avgasteknologi med överlägsen prestanda och har under de senaste 35 åren tillverkat avgassystem för kunder med höga krav. Detta har gjort att de förtjänat sitt rykte som internationell marknadsledare när det kommer till effektavgassystem. Förutom varumärket MagnaFlow representerar Car Sound Exhaust också Rumble och Bosal USA, vilket ytterligare cementerar företaget som branschledande inom alla områden för eftermarknads och sportavgassystem.

Kvalitet
Som marknadsledande tillverkare av sportavgassystem använder MagnaFlow de bästa tillgängliga komponenterna och den senaste tekniken för att säkerställa högsta prestanda och livslängd. Produktutbudet sträcker sig från direktanpassade katalysatorer och rostfria avgassystem med hög prestanda, till universala ljuddämpare och byggsatser som kan användas för att tillverka avgassystem för alla applikationer.
Som ett ISO-9001-certifierat företag står MagnaFlow bakom sina produkter och förmåga att leverera hög kvalitet, med livstidsgaranti på sina produktlinjer.

Effekt
Sedan företaget grundades 1981 har en sak alltid varit konsekvent: bilentusiaster vill alltid ha mer från MagnaFlow. I sin massiva produktutvecklingsmiljö använder MagnaFlow marknadsledande teknik för att ta fram de absolut bästa produkterna. Deras testmiljö är hem för ett flertal dynamometrar, flera flödesbänkar och mycket känslig ljudtestutrustning, för att säkerställa att varje ny del klarar deras stränga kvalitets- och prestandanormer, innan det godkänns för tillverkning. Om systemet inte producerar rätt effekt, tillverkar dom det inte.

Ljud
MagnaFlow strävar efter att ge dig det bästa möjliga ljudet. Varje ljuddämpare är utformad för att ha en mycket effektiv högflödes-design. Med en perforerad kärna i rostfritt stål, mesh wrap och tätt packat akustisk fiber för att leverera den legendariskt smala, djupa tonen som MagnaFlow-system är kända för.

Din återförsäljare av Magnaflow-system

Hansen Racing är Magnaflows officiella återförsäljare i Sverige. Hansen Racing tillhandahåller ett brett utbud som innefattar kompletta rostfria mandrellböjda avgassystem, effektdämpare, ändrör, Y-rör, ljuddämpare och katalysatorer.

Magnaflow har system för:
American Muscle Cars • Bensin & Diesel Lastbilar • Euro / Sport kompakta bilar

Oavsett om du kör en gatbil, off-road eller diesel truck / SUV, så har Magnaflow ett Dyno beprövad avgassystem som är robust nog att överleva tuff racingmiljö.
Varje system är utformat för att bultas rätt på och ger år av bekymmersfri prestanda. Magnaflow ger en jämn och djup ton som är lämplig för en SUV som du åker och handlar med och bogserar någon gång ibland till fullt utvecklad moddad diesel dragracing pickis.

Se hela vårt utbud av Magnaflow-produkter i vår webbshop.