Performance Tool - Verktyg för bilentusiaster

Performance Tool är ett varumärke som tillhör Wilmar Corporation. Dom specialiserar sig på att tillverka verktyg av högsta kvalitet, specifikt framtagna för olika områden. Performance Tool är deras avdelning som specialiserar sig på verktyg för fordon. 

Wilmar Corporation grundades 1971. De är baserade i Renton Washington och levererar produkter till stora detaljhandlare och distributörer i hela Nordamerika. Genom att tillhandahålla kvalitetsverktyg, bra service, innovativa förpackningar och produktstöd har Wilmar blivit en av de ledande distributörerna av professionella verktyg i Nordamerika.

De varumärken som Wilmar handlar med är AirTIGHT; Performance Tool; Prestanda Tech; Mechanics; Project Pro och Northwest Trail, Wilmar fokuserar på att tillhandahålla en överlägsen servicenivå och kvalitetsprodukter som uppfyller deras kunders förväntningar på produkterna.  

 

Wilmar Corporation erbjuder ett urval av:

•  Handverktyg

•  Hylsor, skiftnycklar, skruvmejslar

•  Specialverktyg

•  Reklamartiklar

•  Fettpistoler och tillbehör

•  Hydraulik och många andra föremål

 

Wilmar Corporation levererar produkter över hela världen för att konkurrenskraftigt tillhandahålla ett omfattande sortiment av fordonsverktyg av god kvalitet. Deras stora distributionsanläggning i Renton, WA, som är beläget inom 20 minuter från USA: s närmaste hamn till Asien, vilket ger dem möjligheten att svara på kundförfrågningar eller förändringar i ordrar i god tid. 

 

Hansen Racing lagerhåller ett brett utbud av Performance Tool-produkter, redo att skickas till dig samma dag som du lägger din beställning.