Transtar Industries - Marknadsledande inom växellåda och drivlina till amerikanska bilar

 

Transtar Industries är världsledande inom transmissions- och drivlinjerelaterade lösningar. De är dedikerade till att erbjuda deras kunder enastående service, den bredaste produktkatalogen och den bästa distributionen i klassen av original- och eftermarknadsdelar av hög kvalitet samt premiumprodukter.

Transtar grundades 1975 i Cleveland, Ohio, där företaget fortfarande har sitt huvudkontor idag. På fyra decennier har de vuxit till att bli en global leverantör av produkter relaterade till växellåda och drivlinor, med ett omfattande produktutbud som inkluderar automatiska och manuella växellådor, växellådsrenoveringssatser och komponenter. Utöver dessa produkter erbjuder även Transtar Industries bland annat högkvalitativa vridmomentsomvandlare, ventilhus och differentialer.

Med deras robusta distributionsnätverk på fler än 100 platser i hela USA, Puerto Rico och Kanada, levererar de produkter till mer än 80 länder. 

 

Hansen Racing är stolta över att lagerhålla ett brett sortiment av Transtar Industries-produkter, du hittar samtliga produkter i vår webbshop.