En servostyrning är en mekanisk anordning utrustad på ett motorfordon som hjälper förare att styra fordonet genom att öka den styrinsats som krävs för att vrida ratten, vilket gör det lättare för fordonet att svänga eller manövrera i lägre hastigheter. Hydrauliska eller elektriska ställdon tillför kontrollerad energi till styrmekanismen, så att föraren kan anstränga sig mindre för att vrida de styrda hjulen vid körning och avsevärt minska den fysiska ansträngningen som krävs för att vrida hjulen när ett fordon stannar eller rör sig långsamt.

2 resultat inom Styrservo med 0 aktiva filter.

Tillsats 2
Leverans
logo
Power steer stop leak
WYN64505

Power steer stop leak

125ml. Power Steering Stop Leak (Effektiv läckage stoppare/trög servostyrning för servostyrsystemet) Kategori: Styrservosystem / olja Wynn's Power Steering Stop Leak är ett oljelösligt supplement. Är ...Visa Mer

125ml. Power Steering Stop Leak (Effektiv läckage stoppare/trög servostyrning för servostyrsystemet) Kategori: Styrservosystem / olja Wynn's Power Steering Stop Leak är ett oljelösligt supplement. Är till för de bilar som har problem med läckande servostyrning eller som rycker/hackar när man vrider på ratten. Produkten rengör kanalerna från smuts och partiklar som stör oljeflödet i styrservon. Perfekt produkt mot trög servostyrning.Förebygger och stoppar oljeläckage utan isärtagning. Återvitaliserar gummi och neoprenpackningar och o-ringar. Rengör och skyddar systemet via detergenter och dispergenter. Jämnar ut och tystar servostyrningen. Förhindrar åldrande och oxidering av servostyrningsoljan. Förlänger komponenternas livslängd. Smörjer systemet mot trög servostyrning. ANVÄNDNING: Kan tillsättas till alla vanliga servostyrningsoljor som uppfyller Dexron II och III, Ford, LHM eller motsvarande specifikationer. 125 ml behandlar 2 liter styrsrvo olja.
Stoppar oljeläckage av servoolja och

rengör kanalerna i servosystemet

mot smuts och partiklar. Reducerar

oljud och hjälper mot trög, hackande

servostyrning vid rattutslag. Varmkör motorn.

Tillsätt tubens innehåll i servobehållaren - överfyll inte.

Varmkör dagligen i minst 4-5 dagar för att uppnå effekt. Ratta mycket.

Alternera fullt rattutslag på både vänster och höger sida i minst 4-5 dagar.

TÄNK PÅ! Produkten kan användas när som helst under ett oljebytesintervall.

Wynn´s Power Steering Stop Leak är blandbar med Dexron 2, Dexron 3, Dexron 6, LHM, Citroën, Ford och oljor med motsvarande specifikationer. Den är också blandbar med servooljor G 002 000 till VW, Audi, Seat, Skoda, Porsche, BMW, Mercedes, Saab, Volvo och andra märken med motsvarande oljespecifikationer.

Produkten kan INTE användas till Citroëns LHS-olja

Träffar/sida